Stare Gry
www.StareGry.pl
Forum poswiecone jest w calosci starym grom komputerowym oraz stronie staregry.pl. Mozna takze dyskutowac o emulacji i starych komputerach.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szwankująca edycja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.StareGry.pl Strona Główna -> Raportowanie bledow
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamiledi15
Imp
Imp

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 12:45 pm    Temat postu: Szwankująca edycja Odpowiedz z cytatem

Napisałem post, potem chciałem go wyedytować. Zrobiłem to, kliknąłem wyślij, zamiast tego włączył się podgląd. Próbowałem parę razy, ciągle to samo. Skasowałem post i napisałem go od nowa, kliknąłem wyślij, znowu to samo. Dopiero za piątym razem się wreszcie wysłało. Już nie pierwszy raz mi się to zdarza.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
crackers
Spider Mastermind
Spider Mastermind

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 5:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem jest gdy na początku wiadomości kogoś cytujesz. Spróbuj na początku dodać enter i spację. Jak nie za pierwszym to za drugim razem powinno pomóc.

"The Kilrathi understood this... and so shall we if we continue fighting"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.StareGry.pl Strona Główna -> Raportowanie bledow Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: